Koncerttyper

Halfdan, Morten og mig

Koncerten er bygget op omkring 3 udgivelser. ”Halfdans 1-2-3, Noget om voksenliv” (Halfdan Rasmussen), ”Mit liv er alles” (Morten Nielsen) og ”Huskekager”/”Åndeligt Benspænd”/”Alt er nu” (Gorm Bull). En poetisk, humoristisk og bevægende rejse i digtets landskab. Musikken er af Gorm Bull. Opført af Palle Hjorthh og Gorm Bull.

Varighed: 2 x 45 minutter

Kaffemik og Benspænd

Fællessang tilsat små anekdoter. Ud fra et sanghæfte med 16 sange udvælges halvdelen til fællessang. Undervejs spænder Gorm Bull og Palle Hjorthh ben, med deres små finurlige sange og digte. Der er også plads til publikums anekdoter. Det hele handler om samvær omkring den danske sang.

Varighed: 50 minutter

Mit liv er alles

Hyldest til digteren Morten Nielsen som døde alt for tidligt (1922-44), men alligevel formåede at inspirere andre digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen. Gorm Bull og Palle Hjorthh udgiver en bog med 14 udvalgte digte, tilsat kommentarer af bl.a Benny Andersen, Troels Kløvedal og Ghita Nørby. Desuden er der sat musik til digtene. Disse ”sange” opføres af Gorm Bull, Palle Hjorthh og Nikolaj Heyman. En meget stemningsfuld koncert som ikke kun hylder Mortens ord. Budskabet er empati og modet til at turde være sig selv.

Varighed: 2 x 45 minutter

Alt er nu

Koncert med band. Primært med udgangspunkt i udgivelsen ”Alt er nu”, inviteres du med ind i Gorm Bulls univers og de mange indtryk livet har givet ham. Nogle af sangene er skrevet sammen med Palle Hjorthh. Bandet består desuden af Peter Dombernowsky og Henrik Poulsen.

Varighed: 2 x 45 minutter

Åndeligt Benspænd

For at komme sit vintertungsind til livs, skrev Gorm Bull en tekst hvér dag i 2016. Det måtte max tage en times tid. Det blev til 370 tekster (ja, det var både skudår og der blev overproduceret). Omkring 50 digte er blevet til små sange. Små musikalske dagbogsnotater. Disse sange leveres sammen med anekdoter om et kaotisk liv af Gorm Bull og Palle Hjorthh.

Varighed: 2 x 45 minutter

Mørkeleg

Improviseret koncert hvor publikum får bind for øjnene. Det handler om at danne sig sine egne indre billeder når musik og oplæsning foregår. Gorm Bull og Palle Hjorthh spiller, synger og læser op af ”Åndeligt Benspænd”. Alle får udleveret en eye-mask og så er det op til hver enkelt at træde ind i mørket undervejs. For nogle grænseoverskridende. For andre afslappende. Fælles for både udøvere og indtagere er, at ingen ved hvad resultatet bliver.

Varighed: 50 minutter

Musikalsk foredrag

Gorm Bull hylder tvivlen. Med udgangspunkt i sin vaklende tilværelse synger han sine sange og fortæller anekdoter. Det bliver både skævt, morsomt og alvorligt. Disse musikalske foredrag kan tilpasses en event, seminar eller hvad der nu trænger til at blive rusket i. Foredraget kan bestilles som solo eller duo hvor Palle Hjorthh er med.

Varighed: 30-60 minutter