Alt er nu

Efter færdiggørelsen af Gorms Åndelige Benspænd (én tekst skrevet hvér dag i 2016) sad han pludselig med en masse sange. Det var lykkedes ham at sætte musik til 50-60 digte. Noget måtte gøres. Det er så trist med sange som bare ligger i en skuffe. De skal ud og luftes!

Derfor gik han – sammen med Palle – i gang med at finde et dusin af de bedste frem. De fik det hele på plads i løbet af foråret 2017. Fandt frem til hvem som skulle spille på pladen. En plade som var en slags kulmination på Gorms åndelige rejse. Det troede han. Men han blev klogere.

I sommeren 2017 bookede Gorm og Palle Feedback studiet i Århus. Et fantastisk sted i den gamle kødby. I teknikken sad Magnus Vad. I vanlig stil spillede de sangene ind live og tilføjede ting bagefter. Fuldstændig på samme måde som på Huskekager-indspilningen. Og med samme hold: Henrik Poulsen på bas og Peter Dombernowsky på trommer. Men denne gang havde de en guitarist med. På Huskekager spillede Gorm akustisk guitar, men for at ændre udtrykket bød de en af landets absolut bedste musikere indenfor: Rune Kjeldsen! Det var bestemt ikke en dårlig idé…

Desuden fik de andre fantastiske mennesker ind over: Jacob Venndt/mundharpe, Søren Zahle/kor, Niels Mathiasen/saxofon, Morten Møller/strygerarrangement, Morten Christoffer Møller/bratsch, Tue Lautrup/violin, Brian Friis Holm/chello og Peter Sund/guitar!!!

 Og så stod de i sensommeren med 12 sange. Enkelte skulle ikke med på pladen. Sådan er processen nu en gang. Det er først når man hører det hele samlet, at man pludselig ser sange som før var stærke som svage. En underlig proces. Dog skulle det hele blive endnu mere underligt. Ja, temmelig langt ude! For det som skulle være en ”se hvor dygtig vi er med alle de benspændsange” plade fik et spark i en helt anden retning. Et spark som bragte dem til en ny forståelse af det liv de befandt sig i!

 Hvilket spark?

 Ja, det kommer de nærmere ind på når de udgiver pladen i foråret 2019.