Test 2 for good

share_facebook_darkblue.png

Savage Rose spillede for fulde huse på Tøjhuset – og det blev en storslået koncert.

Det er i år 50 år siden, at danske Savage Rose blev dannet. I den anledning er det 8 mands store orkester taget på en turne, som lørdag bragte dem til en for længst udsolgt koncert i Tøjhuset.

Det blev en storslået og episk rejse gennem fem årtiers musik, kamp mod uretfærdighed og en utrættelig kamp for livet og kærligheden.

Med 69-årige Annisettes brandvarme, ildglødende og dragende vokal som det naturlige omdrejningspunkt, fik det bjergtagede publikum nedslag i en urskov af genrer, følelser og tempi.

https://youtu.be/z4J5HKW8QVI

Der var stemning af sigøjnermusik, stille blues-ballader, heavyrock i verdensklasse, højstemt gospel, og koncertens mest centrale musik-retning: soul.

Med blæser-instrumenter, brusende hammondorgel og den markante brug af lilletrommeslag, føltes Tøjhuset for en stund som en forstad til Detroit, Motown/soulmusikkens epicenter.

Uanset genre, stil, tempo og intensitet fremstod Annisettes stemme ualmindelig troværdig, nærværende og i absolut topform, trods de fem årtiers konstant sang.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/z4J5HKW8QVI" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

+There are no comments

Add yours