Et test indlæg

Guitarist Rune Kjeldsen gjorde det generelt mesterligt. På de to-tre numre, hvor han spillede slideguitar, opstod der ekstra magi på scenen.

Lukkede man øjnene (og var sku’ svært, for Annisettes dragende blik tillod det faktisk ikke), lød Kjeldsen pludselig, som stod man til en Chris Rea koncert, midt i en verdensklasse slide-solo. Gosh, gys, gru! Gribende genial guitar.

Mindst lige så markant stod tangent-virtuosen og orgeltroldmanden, 42-årige Palle Hjorth. Med et ungdommeligt ansigt som en nørdet biologistuderende men med attitude som en vildmand, som med vold og magt skulle banke lydende ud af hammondorglet, tryllebandt han publikum.

Hvad den mand kan få ud af de sorte og hvide tangenter er ganske enkelt ikke til at forstå. Det var lyde og stemninger fra en fremmed planet. Og dermed helt i tråd med den univers-musik, som Savage Rose i årtier har været eksponent for.

Med et inderligt, nærmest bedende blik bad Annisette- som farvel salut – os alle holde frihedens og kærlighedens fane himmelhøjt.

Aldrig har jeg i mine 47 år som aktiv lyttende musikelsker hørt en rose synge så insisterende. Tak Annisette Koppel, født Hansen, for stemmen, sangene og stemningen af fællesskab. En rose så vi synge!

+There are no comments

Add yours